maanantai 25. tammikuuta 2016

Uusi alku

Joskus sitä jumittaa jonkin asian kanssa ja tajuaa, että ehkä pitäisikin aloittaa alusta. Näin kävi minulle blogini kanssa.

Olen pitänyt blogia osoitteessa http://mennaanmaalle.blogspot.com vuodesta 2010 ja se sisälsi kirjoituksia valmistautumisesta maatalouskouluun, maatalouskoulusta, sen keskeyttämisestä, elämästä sen jälkeen, talouskoulusta, lähihoitajan opinnoista, maallemuuttohaaveista, maallemuutosta ja paljosta muusta sekalaisesta.


Tästä blogista tulee vähän virtaviivaisempi. Tai ainakin yritän. Juttua tulee mm. puusepän opinnoistani, Vanhan Tuvan kunnostamisesta omaksi kodikseni, sekä omavaraisuudesta. Isossa osassa tulee myös olemaan lukuisat eläimet, joita ovat sekarotuinen Pipsa-koira, Kiira-ajokoira, pikkusiskoni koira Kerry eli Keri, karhukoirasiskot Anni ja Aino, kissat Diana ja Kiti, kaksi angorakania ja muut kanit, sekä kanat ja kaksi kukkoa. Eläimiä on tarkoitus hankkia lisää, ainakin muutama vuohi ja lampaita.


Pipsa ja Kiti
Tarkoitus on pyrkiä kasvattamaan ruokani itse ja minun kohdallani se tarkoittaa myös lihaa. Varoitan siis jo tässä vaiheessa, että blogi tulee sisältämään kuvia ja kirjoituksia mm. kanien ja kanojen päätymisestä ruuaksi. Jossain vaiheessa myös lampaiden.
9 kommenttia:

 1. Kai sitä kuva tilaa voi saada enemmän jotenkin? Kiva kun kirjoitat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi saada, mutta se maksaa ja vaatii luottokortin. Helpompi näin.

   Poista
 2. Vieläkö huolit lukijaksi? Kiva on ollut seurata elämääsi ja haaveitasi, jotka näköjään yksi kerrallaan toteutuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai, tervetuloa! En olisi puolitoista vuotta sitten uskonut, että asiat alkavat todellakin toteutumaan ja tällä aikataululla.

   Poista
 3. Onnea Uudelle jaksolle elämässä :) Päädyin sun äidin blogista sun blogiin aikoinaan ja olen sitä seuraillut. En vain päässyt kirjautumaan vanhoilla tunnuksilla, vaan loin sitten uudet :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa :) Hmm... miksiköhän ei onnistunut.

   Poista
 4. Hei! Kiva lukea sun uuden elämän aloitusta täältä. Olen seurannut sinua vanhan blogisi puolella jo todella pitkään. Tsemppiä omaan maalaiselämään! Tuu vierailemaan mun uudelleen aloitetussa blogissa, olen maalaislikka itsekin :)

  VastaaPoista
 5. Hei,täällähän on nyt ihan toisenlainen meininki maalaiselämää,niinkuin pitää,tykkään tästä:)..Oon itekkin maaseudun tyttöjä,joten intohimoni on just maalla asuminen ja eläimet tottakai!
  Tulin oitis lukijaksi ja toivon,jotta tervetuloa blogissani vierailee myös :)

  VastaaPoista
 6. Mukavan kuuloisia suunnitelmia, jään seurailemaan :)

  VastaaPoista

Ilahduta minua kommentilla!